17+Év
1000+ projekt
3+ szakterület
3 Kontinens+ 9 Ország

Többféle iparág technológiáját, gyártási kritériumait és automatizálási rendszereit ismerjük és ezzel együtt több programozási nyelvet is alkalmazunk. A gyakorlatban ezernél is több sikeres projekt átadása fűződik nevünkhöz.

Legyen szó akár egyedi gépekről, gépsorok, rendszerek automatizálásáról, a folyamatirányítás, a robottechnika és az erősáramú tervezés terén komplex megoldásokat kínálunk.

Tapasztalatainkat és szakértelmünket mára itthon és az EU-n kívül főként az Egyesült Államokban és Kanadában veszik igénybe. Külföldön szerzett tapasztalatainkat nagy haszonnal építjük be partnereink itthon megvalósított projektjeibe.

Milyen előnyökkel jár az Ön számára, ha a Vescot Kreatív Stúdió Kft-t választja projektje megtervezéséhez, illetve megvalósításához?

  • Megrendelőink biztosak lehetnek abban, hogy egyénre szabott, rentábilis, termeléskiesést lerövidítő és időtakarékos technológiai megoldásokkal gazdagodnak.
  • Garantált, mérhető eredményeket és folyamatos, fennakadásmentesen működő rendszert kap, ami nemcsak nyugalmat biztosít Önnek, hanem értékes időt is megtakarít.
  • Az innovatív, profittermelő beruházásnak köszönhetően gyorsabb és hatékonyabb lesz a termelés.
  • Átlátható, dokumentált és nyomon követhető termelési folyamatokkal és a kisebb létszámú, de magasabban képzett munkaerővel nagyságrendekkel csökken a hibalehetőségek száma.
  • A partnereinknek nem kell kompromisszumokat kötniük, mert minden esetben az elképzeléseik és az igényeik szerint formáljuk a technológiát korszerű és sikeresen működő rendszerré.
  • Tanácsadással, oktatással és szervízszolgáltatásunkkal segítjük partnereinket.

Szolgáltatásaink

Adj a szaktudáshoz 40% emberséget, és ugyanennyi kreativitást.